onsdag 16 december 2009

Galen after ski

Nu har min nya dator kommit. Jag är riktigt nöjd. 10" skärm liten och nätt.
Verkligen bra för en dator som kostar 2700 kr. Kul att inte behöva surfa med mobilen (WiFi) eller behöva låna dator hela tiden.

Igår var vi på världens galnaste after ski. Le Folie Douce (eller nått snånt) hette den. Den ligger mitt i backen och på sommaren fungerar den som bi odling. Men på vintern då jävlar... Det var en stor balkong och en DJ som stod och spelade dålig hög house musik. Det var riktigt mycket folk (säker 200 pers) typ hälften stor på borden och dansade, resten stor på golvet och dansade. Det var helt världens bästa stämning. Har aldrig varit med om nått liknande. På en liten upphöjd del av balkongen var det någon sorts VIP-avdelning där det stod rika människor och drack dyr champange. Tre killar strippade. I minus 10 grader stod dom länge och dansade helt utan kläder. Sen fick dom en flaska champange som dom sprutade ut.

Vi behöver verkligen snö nu. Det är sten hårt i backarna. När man åker måste man göra nybörjar-sladd-svägnar för att kunna ta sig ner. För hoppningsvis ska det komma snö på fredag.

Idag såg vi även en snowboard/skid tävling. Dom har byggt upp ett jätte stort hopp mitt under första liften. Riktigt roligt att se. Men det var riktigt kalt att stå stilla hela tiden. Efter tävlingn var det skoteruppvisning. Två killar från Kiruna hoppade med skoter också väldigt imponerande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar