lördag 19 december 2009

Ovanför molnen

Idag var det riktigt häftigt väder. När jag kikade ut genom fönstret såg det grått och trist ut. Men ja ja tänkte jag det är lite nysnö i alla fall. Dom första 2 timmarna var det verkligen grått och ingen bra sikt. Men sen försvan molnen på topparna och drog sig ner i dalarna. Så ovanför 2000m ungefär var det helt klart och under 2000m var det mulet och snö. Snön idag var riktigt sugande. Jag var tvungen ta av en fot och puta mig utför alla transportsträckor. Riktigt jobbigt. Det måste bro på att snön är så kall eller nått för det är ca 15 till 20 minus.
Jag och Charlotte åkte ner till den andra dalen Mottaret. Tanken var att vi skulle åka ner till Merribelln som ligger nedanför (på 1400 meters höjd) men vi orkade inte plus att Charlotte har ont i båda fötterna. Så vi satte oss på en restaurang och tog varsin kopp var choklad. Smarrit men dyrt 4,10€ styck. Sen drog Charlotte hem pga fötterna och jag tog några åk till i Mottaret innan jag drog hem.

Igår lämnade jag in min bräda på rep. Fick reporna lagade och kanterna slipade. Det behövdes verkligen. Jag har kört på säkert 30 stenar sen jag kom hit.






Lite bilder från onsdagens after ski



Kallt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar