onsdag 12 januari 2011

Moiwa

Idag var typ första dagen det inte snöade. Så då tänkte vi att vi inte skulle ha så bråttom ut eftersom gaterna inte öppnar förän 10 och all snö mellan pisterna är uppkört. Tanken var att åka ut genom gate 4, alltså samma åk som dom sista igår. Men vi fick sällskap av en australiensare (som varit här i 7 år i rad) som också bor här och han visade oss runt i Annupuri och Moiwa.
Annupuri är byn längst till vänster på kartan och det ingår i vårat liftkort. Moiwa ligger till vänster om Annupuri men ingår inte i vårt liftkort så vi köpte ett 12-åk kort där.
I Moiwa var det jätte lite folk och mellan Moiwa och Annupuri hittade vi fina åk.
Inte så långa men i början ganska branta och snön var nästan orörd. Efter dom branta partierna kom vi in på ett spår som tog oss tillbaks till antingen Moiwa eller Annupuri.
Tyvärr är vi alla väldigt trötta. Kroppen är helt slut så man kan inte riktigt åka på topp. Så det blev bara en halvdag idag och imorgon blir det kanske vilodag. Kan behövas efter en veckas åkning i bottenlös snö.
Tydligen så är Moiwa stället att vara på när det är mycket folk i Niseko, tex. lördagar, för där är det alltid lite folk.

2 kommentarer:

  1. stackare som måste vila efter en veckas åkning i bottenlös puder. tycker verkligen synd om er. :P
    ladda upp massa bilder på vilodagen!

    SvaraRadera