måndag 23 januari 2012

Bra åk, skit åk och gott nytt år!

Nu har det börjat snöa igen efter tre dagars snötorka. Det känns bra men det kom inte jätte mycket i natt, ca 20 cm. Men Miharashi levererade som vanligt. En märklig sak med den skogen är att det tycks aldrig gå att åka samma åk två gånger. Har man hittat ett fint åk och tänker att det där åket ska jag ta igen så hittar man aldrig tillbaks. Konstigt för skogen är inte jätte stor.

Senare öppnade gaterna och vi åkte 4:an två vändor. Den första var väldigt bra, vi åke ut ganska långt från gaten och där var det ganska ospårat. Sen gick vi den långa vägen tillbaks till pisten, tog dom 4 liftarna upp igen och tänkte ta samma åk. Tyvärr var det väldigt dålig sikt andra gången och vi kom fel och kom där typ alla hade åkt. Det blev ett riktigt skitåk med stora uppspårade pucklar och dålig sikt. Ovärt sa Bill, inte värt sa Bull.

Gott nytt år! Idag är det kinesiskt nyår, vattendrakens år börjar nu. Det firas tydligen lite här men jag har då inte märkt nått förutom att det var två drakar som dansade runt inne på Hanazono 308, ackompanjerade av trumma och flöjt.

Min australiensiske rumskompis sa just att det snöar för mycket och att det var för mycket snö idag. Åk hem! Säger jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar